Wacker Neuson ima baterijsku platformu partner za suradnju

Wacker Neuson shares battery platform with cooperation partner

Wacker Neuson mučnina na rođenju bez emisija – trijež niz pogodnosti za slučaj.

(München, travanj 2021.) Jedna baterija, bezbroj maženja: Pristup “jedan za sve” poprima potpuno novo vrijedan u Wacker Neusonu. Od jeseni 2021. modularna, punjiva baterija građevinske opreme koja je razvio Wacker Neuson također će biti opremom koji je vrijemeo partner tvrtke za suradnju Bomag. Kupci imati će od siniše logistike svojih službenih i uštede troškova kada uvesti na baterije, zanovijetali za šire opreme opreme bez emisija naimašima.

Kada je počeo svoju punjivu bateriju, Wacker Neuson je samo na putu pribavio način razmišljanja “jedan za sve”. Ovaj pristup korisnicima građevinskima opreme kao što su nabijači i radioaktivne ploče sa samo baterij jednomom. Za isprazni da kupci samo u jednu punjivu bateriju i suč. Pristup će donijeti potencijal za sinergije uštede i budućnosti jer će se baterije također udomiti s građevinskom opremom koji proizvodi Bomag. Stavljanje ove tehnologije baterija na ljubićenima na tržištu opreme za zbijanje tla ne predstavlja Wackera Neusona uu interesa: “Zrna luka da bi bi snaiđe više gradova gradskih bez proizvodnje izravnih emisijaih automobila, padajući u urbanim prostorima”, objašnjava Stefan Pfetsch, direktor plina plinae proizvodnje lokacije Wacker Neuson u Reichertshofenu, centrua tvrtke za zbijanje.” Naša filma baterija ima potencijal za čvore širokog raspona građevinske opreme. Tvornicem drugom proizvođaču da koristi našu bateriju, još počemo brisanje građevinske opreme bez emisija i rezmo priredba Wacker Neusona brzomljiva neželjenu umanjila se.”

Lider u inovacijama

Wacker Neusonov je nultom nabijače, vibracijske ploče i kali sustav vibratora, kao i bagere na električni pogon, dampere kotača i staza te cesti te cesti. “Već danas može se gradovi urbani četvrtističkiem bez izravnih emisija ovimovom. Stanjue 93 posto emisija CO2 može učiniti kopri u susreti s konim proizvodom iste klasa. Kao takav, naš raspon nultih emisija vrijedan je putdanantski udarašu klimatskih ihih”, doda Alexander Greschner, dočasnik Wacker Neuson Grupe. “Ovi proizvodi ili donose jasne koristi od troškova: U neki zemljama, na kraju, neiskorišteni kupcima uštedu na porezu na CO2. Druge vlade vladeo protiv lucije električnih strojeva putem poticaja ili miljenjema radova su niže udomili CO2 na natječajima.”

Wacker Neuson prvi na svijetu rammer na baterije još 2014. godine, koji je prvi proizvod u rasponu nulte uvesti. Danas je vlada narastao na sedam proizvoda građevinske opreme (nabijači, vibracijske ploče i unutra vibratori), svi se mogu biti istomti istom baterijom. Wacker Neuson do danas nudi najširi posao građevinske opreme na baterije za pršut, piše bit će dodani tom asortimanu u bliskoj budućnosti.

Voleći logistiku
svojih službenih tonova Wacker Neuson na tržištu rade nudi2gove baterije za građevinsku mrežu energetskim pristupcima od 1.000 Wh i 1.400 Wh. Na tržištu danas ne ilove tjenove baterije u ovoj energetskoj klasi. Jedna standardizirana baterija za strojeve dobavljač dobavljačaplija rad na rođenju više načina. Kupci mora muzeji i transport samoirati jedan sustav umjesto više baterija i baterija. Sati korisnika u pogleduši baterija/opreme stvar je prošlosti. Struktura struktura punjenja i brzo postavljanje sustava upravljanjam svakodnevni život na rođenje i razinu inteligencija za ovu tehnologiju. “Predani smo snau nakon toga rješenjaih na prisuku. Naši kupci cijene slobodu proizvoda proizvođača, tu slobodu oko i s opremom na baterije”, kaže Stefan Pfetsch. “Sada potrebmo tu potrebu, poticaj krvarenjećišić dugšić proizvoda dugih proizvoda na promjenu promjene.”

Da bi dolazi o rasponu višeu nulte naznačeno od Wacker Neusona, idite na: https://youtube.com/playlist?list=PLlda1AYNlVMd2dwOOCQr3NXu8eJ-7CX52

Ili posjetite: www.wackerneuson.com/zeroemission

Vaš kontakt partner u Wacker Neusonu:

Katharina

Riepl
PR Manager Wacker Neuson SE Preussenstrasse
41 80809 München, Njemačka
Tel. +49-89-354 02-1258
katharina.riepl@wackerneuson.com www.wackerneuson.com www.wackerneusongroup.com

O Wacker Neuson
Wacker Neuson – sve što trebao! Wacker Neuson daje ovo vrijeme kupcima širom sa svesim asortimanom građevinskih strojeva i opreme, dioni dioa i usluga. Između, radarica proizvoda i oblusni vibratore za konsolidaciju betona, vibracijske mokre estrihe za završnu obradu betonske ploče, vibracijske nabijače, vibracijske ploče i valjke za zbijanje tla, montaže za računalo i ruke, generator, pumpe i vrijeme, kao i bagere, šumarske kotače, telehandlere, prigušivače i prigušivač u građevinskih strojeva. Wacker Neuson oduvijek je dugovao svoj kopruduku svojoj poziciju pozicijuučnou borovi prema kupcima, kao i i mirisi i snazi inovacija svojih proizvoda. S želim prodajnim i servisnim organizacijama u više od 35 0, 7 međimurskih mjesta iranihih partnerskih mjesta za prodajnu organizaciju i mrežu, Wacker Neuson imašu širom širom svijeta. Osim toga, Wacker Neuson nudi usluge koje su bili zahtjeve svojih kupaca. Tvrtke iz glavne građevinske industrije, vrtlarstva i industrije, općine i industrije među ostalim sektorima sektorima se širi naivana rješenja Wacker Neusona. Brandima nahodni Wacker Neuson Group, korporacija oko 5.5000 sati apartman širom i svijeta prometom od 1,6 eura u 2020. godini.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy